Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка

...
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството в оставка
Коментари Харесай

Гроздан Караджов: Петков и Продължаваме лъжата вече са се ос*али

Вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството в оставка Гроздан Караджов излезе с коментар.

Темата евентуално ще е разкритието за противозаконни градежи. " Междуведомствената комисия на Министерството на финансите и Министерството на районното развиване излезе с отчет, в който открива противозаконни градежи за 2.5 милиарда лева, като тези пари е трябвало да бъдат платени през нарастването на бюджета, което беше поискано от Министерството на районното развиване ", сподели министър председателят Кирил Петков.

" Бих желал да се обърна към вас по отношение на изненадващата неистина, която министър председателят пусна в медиите. Кирил Петков и " Продължаваме лъжата " следват препоръките на Гьобелс, че една неистина, изречена 100 пъти, ще стане истина. Аз през днешния ден от вас разбрах за разкритието на Междуведомствената комисия ", сподели Гроздан Караджов.

" Добричките бели ангели от " Продължаваме лъжата " и Кирил Петков ни били спрели. Ето го отчетът, качен е в уеб страницата на Министерство на регионалното развитие, в него няма подписи. Той към момента е план, разбирайки за тази конференция министър председателят и финансовият министър изпратиха СМС-и на членовете на групата да вървят да го подписват под паника, тъй като те към този момент са се ос*али ", добави Караджов.



Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР