Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан

...
Вицепремиерът и министър на регионалното развитие и благоустройството Гроздан КараджовГроздан
Коментари Харесай

Министър Караджов назначи двама нови членове на Съвета на директорите на Автомагистрали

Вицепремиерът и министър на районното развиване и благоустройството Гроздан Караджов  Гроздан Караджов Гроздан Караджов е роден на 14 декември 1966 година в гр. Стара Загора. Завършва британската езикова назначи Цветан Петков и Евгени Генчев за членове на Съвета на шефовете на „ Автомагистрали “ ЕАД. Предстои измененията да бъдат вписани в Търговския указател, оповестиха от пресцентъра на Министерството на районното развиване и благоустройството.

Като принципал на държавното сдружение министър Караджов носи отговорност то да се ръководи професионално и в полза на всички български жители.

Петков и Генчев са чиновници на „ Автомагистрали “ ЕАД. Цветан Петков от три години е шеф „ Инфраструктурно строителство “. Евгени Генчев е основен инженер на сдружението и в последните три години и половина е шеф „ Експлоатация и поддръжка “.

„ Възлагам на новото управление да се погрижи почтено и отговорно, при съблюдаване на строга финансова дисциплинираност, за ползите на сдружението, респективно – на Министерство на регионалното развитие и страната. Най-неотложната задача, която им слагам, е да ускорят работата по двата целта на министерството – доизграждането на автомагистрала „ Хемус “ и на скоростния път „ Видин – Ботевград “, изясни вицепремиерът.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР