Вицепремиерът и министър на отбраната на Република Македония Радмила Шекеринска

...
Вицепремиерът и министър на отбраната на Република Македония Радмила Шекеринска
Коментари Харесай

Македонският военен министър: Решението на парламента елиминира риска от изолация

Вицепремиерът и министър на защитата на Република Македония Радмила Шекеринска приветства от името на държавното управление триумфа на първото гласоподаване в Народното събрание за нужните промени в конституцията и съобщи, че то отстрани риска страната да изпадне в изолираност, оповестява организация МИА, представена от Българска телеграфна агенция.

Всеки народен представител, който има вяра и знае, че Македония би трябвало да бъде част от западния свят, би трябвало да поддържа конституционните промени на идващите стадии, съобщи Шекеринска на конференция в неделя. " Ние ще продължим да прилагаме политики за обединяване на всички положителни и прогресивни сили в страната ", сподели тя и прикани разликите да бъдат загърбени в полза на бъдещето на страната.

Македонският вицепремиер поздрави осемдесетте депутати за постигнатия прогрес, който е удостоверил евроатлантическата ориентировка на Република Македония. Тя сподели, че историческият избор е бил против изолацията, неустойчивостта, бедността и новите политически рецесии.

Шекеринска акцентира, че Македония е посочила готовността си да се причисли към НАТО и да стартира присъединителни договаряния с Европейски Съюз.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР