Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов продължи с коментарите

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов продължи с коментарите
Коментари Харесай

Каракачанов: Има две Българии - на спазващите законите и на имащите само права

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов продължи с мненията си за ромите и още веднъж отхвърли да се извини за репликата си " ромите са станали доста нагли " след побоя над боен в село Войводиново.

" От доста години в България има проблем с част от циганското население, което не желае да учи, не желае да работи, избира да живее на обществени помощи и да бърка в джоба на съседа си. За каква засегнатост приказваме, когато всеки ден в дребните обитаеми места или крайните квартали на градовете на България има някой ограбен, набит, обезпокоен най-малкото, от същия този контингент. Проблемът съществува и би трябвало да забележим по какъв начин да бъде решен, а не да се опитваме да се вършим на политически правилни и да замазваме ситуацията. От 30 години замазване сме на това състояние. Милиарди излети за така наречен ромска интеграция, а статистиката е, че през 2013 година има 380 малолетни майки, 2017 година - 3300 малолетни майки ", съобщи той в Казанлък, където взе участие в деянията, отдадени на 130-ата годишнина от основаването на 23-и пехотен Шипченски полк, цитира го " Фокус ".

Каракачанов попита какъв е резултатът след наливането на милиарди и затваряне на очите 30 години и самичък отговори:

" Нарастване на контингента измежду това население, който не желае да се интегрира, а на процедура се е отдели от обществото. В България има две Българии - една за хората, които учат, работят, заплащат налози, съблюдават закони и другата - на тези хора, които считат, че имат единствено права и никакви отговорности. Могат да вършат всичко, в това число да протягат ръка на парцела, на живота, на достойнството на хората към себе си. Това не е възможно. А другояче, колкото желаят да приказват и да стачкуват . Не поисквам на никого да види собствен родственик, в съответния случай собствен зависещ, пребит дотам, че безусловно още секунди и този човек можеше да не е жив. Е, какво, да мълча? Няма да мълча, тъй като минаха всевъзможни граници. Полицаи нападани, удряни, бити, пребит военнослужещ, какво повече би трябвало да се случи? ", добави министърът.

Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация разяснява и проблемите в обединението " Обединени патриоти ". Той призна, че така наречен дребна коалиция не е постоянна, съобщи bTV.

" Ако приказваме за партньорство, би трябвало да получа поддръжка по значими въпроси, като да вземем за пример тематиката за самолетите на Българската войска. Вместо това две от партиите в обединението, гласоподаваха " срещу " с неразбираеми причини. При състояние, че дружно с министъра на стопанската система, който е от квотата на " Атака ", сме съвносители на отчета за самолетите ", уточни Каракачанов.

Той акцентира, че по същия метод не е получил поддръжка от сътрудниците за случая във Войводиново и казуса с ромите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР