Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов поиска да не

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов поиска да не
Коментари Харесай

Каракачанов призова да не се бърза с приемането на министерските оставки

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов изиска да не се бърза с приемането на оставките на министрите на вътрешните работи Валентин Радев, на превоза Ивайло Московски и на районното развиване Николай Нанков. 
 Цветанов загатна, че оставките на тримата министри може да не бъдат признати  Каракачанов отиде на съдружен съвет със синя каска  Сидеров: Време е Симеонов да се отдръпна от властта поради всички пакости  Симеонов няма да напуща обединението и сложи нови условия
" Преди да излязат резултатите от следствието на случая край Своге, не би трябвало да се одобряват оставките на министрите. Ако излезе, че грешката е напълно на шофьора… Все отново става дума за едни министри, които могат да бъдат предпазени, в случай че погледнем тяхната работа. ", разяснява той в коридорите на Народното събрание.

Вицепремиерът разгласи, че не знае дали в парламента ще бъдат импортирани оставките и на тримата. По неофициална информация се чака районният министър да резервира поста си. За сходен процес загатна и ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който разгласи, че най-малко половината от кметовете на ГЕРБ " непринудено " са се организирали в  поддръжка на Нанков.

Днес Каракачанов разяснява, че в случай че оставките бъдат импортирани за гласоподаване в Народното събрание, те би трябвало да бъдат подкрепени. В началото на седмицата обаче различен от съпредседателите на " Обединените патриоти " Валери Симеонов разгласи, че депутатите от НФСБ няма да поддържат оставките. 

Попитан дали и при гласуването на оставките ще би трябвало да е със синята каска, с която беше по време на съдружния съвет, отдаден на бъдещето на обединението след оставките и напрежението сред сътрудниците, той отговори: " Не се тормозя. Има ли разговор – значи има и съгласие. Няма ли естествен разговор, в случай че всеки реагира както и когато откри за нужно, се получават сходни разминавания ". 

Каракачанов добави, че не е негова работа да тушира напрежението сред сътрудниците си Валери Симеонов и Волен Сидеров, които по-рано тази седмица взаимно си желаеха оставките. " Гледам да внеса повече успокоение. Трябва да има разговор освен в дребната, само че и в огромната коалиция. Редно беше да бъдем осведомени за оставките, а не да научаваме за тях от медиите “, сподели той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР