Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов намали вариантите за

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов намали вариантите за
Коментари Харесай

Каракачанов с два варианта за излизане от кризата

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов понижи разновидностите за излизане от сегашната политическа рецесия от три на два.

" Изходът е или през ново държавно управление в границите на настоящия парламент, със или без настоящия министър председател. Или предварителни избори. Каракачанов бе безапелационен - обединението е със устойчиво болшинство и проблеми при гласуването на вота на съмнение няма да има ", разяснява той.

" Диалогът би трябвало да докара до съгласие, до ясна стратегия в границите на идващите 7-8 месеца, написана по месеци и дните в месеца по кое време какво ще се случва, и то най-вече ограничения, свързани с стопанската система, превъзмогване на обедняването, обвързвано с ковид, част от целите, които са сложили като " Обединени патриоти " пред държавното управление. Не общи приказки, а написани във времето ", сподели Каракачанов.

" Не одобрявам обстоятелството, че би трябвало да научаваме сходни вести за оставки на министри от медиите, при ясно регламентирано в съдружното ни съглашение по какъв начин става това - след координиране с сътрудниците ", сподели Каракачанов , който е декларирал мнението си на днешния съдружен съвет. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР