Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов
Коментари Харесай

Каракачанов: Възможно е кабинетът след ремонта да е без Борисов

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов  Красимир Каракачанов Красимир Дончев Каракачанов е заместител министър-председател по публичния ред и сигурността разяснява, че е допустимо новият ремонтиран кабинет да бъде без министър-председателя Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 година Това обаче ще се разяснява след вота на съмнение, добави Каракачанов.

Той съобщи още, че ще подаде оставка, в случай че командирите, съдружният съвет или министър председателят считат, че не се е справил като министър на защитата.

Според Каракачанов, е нужно приоритизиране на съществуващата стратегия. Той уточни, че би трябвало да има по-голяма чуваемост на това, което обществото чака.

Каракачанов: Има два разновидността за политическата обстановка у нас

Каракачанов и президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на участваха на военноморското обучение "Бриз 2020 ". По-рано президентът беше посрещнат на Морската гара в Бургас от две групи, скандиращи "Оставка " – едната в поддръжка на ръководещите, а другата – в поддръжка на националния митинг.

Преди да се качи на кораба "Горди ", президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на отхвърли да дава отговор на журналистически въпроси. Той напусна учението "Бриз 2020 " два часа откакто то стартира.

По време на образованието министърът на защитата заяви, че до октомври ще бъде подписан контракт за два нови военни кораба. Процедурата е завършила. Изпълнител ще е немска компания. Строителството на корпусите на корабите ще бъде направено от българска корабостроителница, а въоръжението ще е от чужбина, оповестява Българска национална телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР