Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов и министърът на

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов и министърът на
Коментари Харесай

Каракачанов и Димов спокойни за министерските си столове

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов и министърът на околната среда и водите Нено Димов са спокойни за местата си държавното управление.

Двамата споделиха това по време на отбелязването на 94-та годишнина от убийството на именития лидер на Вътрешна македонска революционна организация Тодор Александров в село Сугарево.

" Не съм обезпокоен, всичко е въпрос на разговор и спор, всеки си има собствен метод ", означи Каракачанов.

Той съобщи, че връзката в ръководещата коалиция боксува - това бил казусът.

Не мисля, че ще се стигне до разтърсвания, добави Каракачанов.

Според военния министър не е имало потребност от трите оставки, тъй като и тримата министри нямали виновност за случилото се, написа БНР.

" Не е обикновено при всеки мотив, като се появи една група, която стачкува в интернет или на " жълтите павета ", да се желаят оставки. Защото в случай че бъдем съответни, какво ще излезе с тези оставки? Всички знаем, че водачът е отговорен за злополуката. Какво? Във всеки автобус да сложим по един полицай? Или министърът на превоза и министърът на районното развиване да се возят по автобуси? ", разяснява Каракачанов.

" Министрите, които аз съм предложил, без моe единодушие няма по какъв начин да бъдат заменени, в случай че нямат прегрешения ", изрично съобщи вицепремиерът.

От своя страна Димов също съобщи, че няма за какво да се тормози за министерското си място. " Продължавам да работя, концепцията е за цялостен мандат, а по кое време ще завърши този мандат - това е работа към този момент на премиера, на господин Каракачанов и на политическото управление на този съдружен съвет ", уточни Димов, представен от bTV.

Междувременно водачът на НФСБ Валери Симеонов още веднъж резервира безмълвие. Националният изпълнителен комитет на НФСБ заседава към този момент втори ден в Бургас, с цел да обясни позицията си към мотива за оставките на примата министри Радев, Нанков и Московски. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР