Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е вицепремиер по

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е вицепремиер по
Коментари Харесай

Марешки: Каракачанов е вицепремиер по случайност

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов е вицепремиер по случайност. Такъв коментар направи фармацевтичният необут и водач на партия " Воля " Веселин Марешки в ефира на bTV.

" Представете си този човек да застане до министъра на защитата на Съединени американски щати или на Русия. За какво ще си приказва с тях - за ракия и македонски наденици ли? Нямаме ли почтени генерали, които да поемат армията ", отсече Марешки.

Той добави, че Каракачанов доста пъти е назовавал " Воля " " патеричката " на ГЕРБ, тъй като партията на Марешки гласувала в поддръжка на ръководещите, когато обединените патриоти не го правели.

Веселин Марешки разяснява, че прави оценка като морално държанието на тримата някогашни министри Валентин Радев, Ивайло Московски и Николай Нанков, които подадоха оставки поради злополуката край Своге, при която починаха 17 души, а 21 бяха ранени.

Той обаче не приема държанието на Каракачанов, който продължавал да не подава оставка.
Лидерът на " Воля " разгласи, че в случай че е желал, до момента доста пъти е щял да бъде във властта.

Въпреки " трамвая ", Марешки отказвал. Партията му щяла да влезе във властта, когато му пристигна времето.

Фармацевтичният необут дефинира някогашния водач на Движение за права и свободи Ахмед Доган като олигарх по отношение на новината за закупуването на Топлоелектрическа централа Варна.

Относно спецакциите против семейство Арабаджиеви и притежателя на " Винпром Карнобат " Миню Стайков Марешки означи, че през годините страната е принуждавала някои предприемачи да работят нелегално.
Той даде образец с аптекарския бизнес - " Държавата приватизира аптеките и задължи притежателите им 10 години да поддържат бизнеса, а с различен закон им забрани да имат аптеки ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР