Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е изпратил покани

...
Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов е изпратил покани
Коментари Харесай

Каракачанов поканил Сидеров и Симеонов на коалиционен съвет

Вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов е изпратил предложения до двамата си сътрудници Волен Сидеров и Валери Симеонов за съдружен съвет на дребната коалиция " Обединени патриоти ".

Съветът на Оперативна програма е плануван за на следващия ден , 23 октомври, от 14.30 часа , написа " 24 часа ", базирайки се на Българска телеграфна агенция.

 Протестът на майките продължава, блокираха
Протестът на майките продължава, блокираха " Дондуков "

Протестираща майка: Ужасно, клето и тъжно би било, в случай че Валери Симеонов е незаместим

Каракачанов обяснил, че на съдружния съвет ще каже на сътрудниците си каквото има да им споделя, след което щял да го каже и на медиите.

Мястото на осъществяване на съвета остава неразбираемо, тъй като в противоположен случаи медиите нямало да оставят патриотите да работят.

На въпроса дали ще носи своята синя каса, Каракачанов дал отговор, че тя към този момент е изиграла ролята си.

 Нинова: Ако Борисов не изиска оставката на Симеонов, би трябвало да си вървят всички
Нинова: Ако Борисов не изиска оставката на Симеонов, би трябвало да си вървят всички

С изявлението си Борисов припознал думите на Симеонов

Каракачанов беше в НДК, където довечера се организира представянето на киноспектакъла " Бъди боец ". Той уточни, че не е редно да разяснява тези политически въпроси пред униформените военни.

Попитан дали ще снеме доверието си от Симеонов , както по-рано през днешния ден направиха от " Атака ", той съобщи, че в никакъв случай не е коментирал неща пред медиите, преди да ги е коментирал непосредствено с сътрудниците си.

 Борисов пита той ли да подава оставка
Борисов пита той ли да подава оставка

Ако Борисов изискал оставката на Симеонов, държавното управление падало

Междувременно митингът на майките на деца с увреждания и жители продължава пред Министерски съвет.
Те блокраха краткотрайно бул. " Дондуков ".

Припомняме, мотивът за митинга на майките и жителите е изявлението на Симеонов, че протестиращите майки са " кресливи дами, които спекулират с сякаш болните си деца ".
Изказването беше направено след съвещание на Национален съвет за тристранно съдействие на 16 октомври, вторник, във връзка Закона за След това министър председателят Бойко Борисов се извини за думите на своя вицепремиер .

Симеонов се опита да изясни думите си в обществената мрежа Facebook. Също в мрежата Нинова сподели на Борисов: " Стига с този спектакъл ".

По-рано през днешния ден майките на деца с увреждания излязоха на митинг в няколко града в стараната с искане Симеонов незабавно да си подаде оставката .

Лидерът на " Атака " и ръководител на ПГ на патриотите пък изиска незабавно да бъде призован Коалиционен съвет ГЕРБ - Оперативна програма за оставката на Симеонов .

 Валери Симеонов не вижда за какво да подава оставка
Валери Симеонов не вижда за какво да подава оставка

Човек не подава оставка за това, че споделя истината. Боли - не боли, това е истината

Премиерът Борисов също разяснява тематиката от Обединените арабски емирства, където е на посещаване. Той сподели, че в случай че изиска оставката на Симеонов, държавното управление ще падне и в страната ще настъпи безпорядък.

Този коментар пък стана мотив водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова да упрекна Борисов, че припознава думите на Симеонов и избира властта, вместо да поддържа майките, болните деца и тяхното злощастие.
Нинова сподели, че в случай че Борисов не изиска оставката на Симеонов, то той самият и ръководеното от него държавно управление би трябвало да подадат оставка.

 Сидеров желае Коалиционен съвет неотложно
Сидеров желае Коалиционен съвет неотложно

Бареков подстрекава за оставката на Симеонов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР