Вицепремиерът и министър на отбраната, както и лидер на ВМРО

...
Вицепремиерът и министър на отбраната, както и лидер на ВМРО
Коментари Харесай

Каракачанов с остри обвинения срещу ДПС за циганската престъпност

Вицепремиерът и министър на защитата, както и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов изрази остра позиция против Движение за права и свободи в известие, публикувано до медиите.

Публикуваме позицията на Каракачанов без редакторска интервенция:

,,Днес депутатът от Движение за права и свободи господин Йордан Цонев след следващото шокиращо и смело ликвидиране в Кюстендил на почтен българин, станал жертва на циганската престъпност, си разреши да приказва, че „ Вътрешна македонска революционна организация се възползва и етнизира казуса “.

Вътрешна македонска революционна организация повече от 10 години предизвестява, че Движение за права и свободи са тези, които от началото на прехода затвърждават модела на циганските гета, с цел да се възползват електорално от този циничен модел. Вътрешна македонска революционна организация повече от 10 години предизвестява, че Движение за права и свободи са тези, които трансформират едно голямо болшинство от българските роми като заложници на своята партия, единствено с цел да се възползват от гласовете им. Вътрешна македонска революционна организация повече от 10 години предизвестява, че Движение за права и свободи редовно предизвикват чувството за безотговорност на нарушителите в циганските кланове и с това спомогнаха и спомагат да се развие такава дръзка престъпност в циганските гета.

Тази престъпност тормози и трансформира в жертви и доста от ромите, като ги кара да просят, да проституират, да продават дрога, да раждат и да продават децата си. Вътрешна македонска революционна организация от дълго време предизвестява за вилнееща циганска престъпност, на която стават жертва дами и деца, мъже и възрастни хора от разнообразни етноси.

В последните месеци, макар всичките ни предизвестия и опити да предотвратим такова развиване се стигна до серия от дръзки закононарушения, като това във Войводиново, както и до дръзки убийства, като това в Русе и в Кюстендил, осъществени с нечовешка завист и свирепост от млади роми.

Кой възпита нрав на безотговорност в съзнанието на тези убийци? Не го ли възпитаха тези, които им обещаваха ток без пари за сметка на всички останали жители? Не го ли възпитаха тези, които държаха натикани в гетата хора по този начин, както робовладелци държат плебеи? Не го ли възпитаха тези, които им пееха приспивни песни за права и свободи, само че в никакъв случай не споделиха и една дума за отговорност към страната и за дълг към жанр и Родина? Движение за права и свободи се построи като композиция сред тираничен ориенталски пашалък и „ розов “ европейски демократизъм. Тази ориенталско-либерална композиция и през днешния ден продължава да трансферира казуса от болната глава на хубавичко.

Движение за права и свободи дружно с цялата кохорта от сякаш правозащитни организации като Българския хелзинкски комитет и други сходни са измежду директните виновници за окаяното положение на циганския етнос у нас и за етническото напрежение. Казвал съм го, ще го кажа още веднъж – страната стартира да се разрушава тогава, когато изчезне възприятието за справедливост'', гласи позицията на вицепремиера Каракачанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР