Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова посети Националния институт

...
Вицепремиерът и министър на икономиката Корнелия Нинова посети Националния институт
Коментари Харесай

Вместо в Скопие Нинова отиде в лаборатория за вино, алкохол и етерични масла

Вицепремиерът и министър на стопанската система Корнелия Нинова посети Националния институт за проучване на вино, спиртни питиета и етерични масл а в Деня на Трифон Зарезан. След като прегледа лабораториите, тя поздрави екипа за постигнатите положителни резултати, оповестиха от пресцентъра на икономическото ведомство.

" Българските виновност са качествени и добре познати по целия свят. Ние в Министерството на стопанската система работим интензивно в посока поощряване на износа. Нашата цел е да поддържаме българските производители ", съобщи Нинова.

При визитата в Института за проучване на виното стана ясно, че обособени страни като Япония признават за импорт български виновност, сертифицирано само от Националната лаборатория .
 Българите в Северна Македония желаят ясно определение на общата ни история
Българите в Северна Македония желаят ясно определение на общата ни история

Интересите на ОМО " Илинден " в Страсбург се пазят от Тони Менкиноски

Припомняме, също през днешния ден съвещание на работната група " Икономика, търговия и нововъведения сред България и Република Северна Македония ".

Нинова отхвърли да замине за РСМ поради срещата на македонския президент ".

След срещата на Пендаровски с ОМО " Илинден " от Българското след срещата на Пендаровски с ОМО " Илинден ".

" Дни след сполучливото взаимно съвещание на държавните управления на двете страни, още веднъж ставаме очевидци на повишение на публичното напрежение, подбудено от съответни дейности на президента на Северна Македония, с което се вършат опити за обновяване на тематики, влизащи в спор с Договора за другарство, добросъседство и съдействие от 201 7 година Подобни дейности не способстват за намиране на решения на политическите въпроси в посока ускорение на процеса на европейската интеграция на Северна Македония ", се споделяше в позицията на Министерство на външните работи.
 Българин от Северна Македония написа на Петков първо да подсигурява правата на сънародниците ни там
Българин от Северна Македония написа на Петков първо да подсигурява правата на сънародниците ни там

Репресиите над сънародниците ни в РСМ не престават до през днешния ден

На думи Пендаровски съобщи, че той с нито едно свое деяние досега , нито пък в бъдеще ще работи против Договора за другарство и добросъседство, който беше подписан през 2017 година сред България и районен съд Македония.

На срещата в Република Македония през днешния ден отпътува министърът на нововъведенията и растежа Даниел Лорер . Той е съпредседател с македонския финансов министър на финансите Фатмир Бесими ще съпредседателства срещата.

Напразни останаха опитите ни от редакцията на news.bg да се свържем с пресцентъра на Министерството на стопанската система, с цел да чуем претекстовете на вицепремиера да не участва на осрещата в Скопие.
 Петър Стоянович: Северна Македония е инцидентно основана страна, нация и език
Петър Стоянович: Северна Македония е инцидентно основана страна, нация и език

Българския политически хайлайф да има единна позиция към Македония, упорства историкът
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР