Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов предложи на страницата

...
Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов предложи на страницата
Коментари Харесай

Каракачанов предлага социална кошница с основни храни след поскъпването на хляба

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов предложи на страницата си във Facebook решение за покачващите се цени на хляба и за спекулациите, по думите му, че през зимния сезон ще нарастнат доста крайните цени на други съществени артикули, стартирани от избрани политически сили.

Експерти на Вътрешна македонска революционна организация са предложили да бъде направена обществена кошница с съществени хранителни артикули. Те считат, че тя би трябвало да включва храни от първа нужда от български производители.

Идеята е за този пакет от храни да се реализира сделка за оптималната ставка на облагата, тъй че маржът за търговците да не може да бъде по-висок от този на производителите.

Така съгласно патриотите от Вътрешна македонска революционна организация ще се реализира стабилно развиване на производителите, ще се спре безразборното повишение на цените от търговците и като краен резултат ще има по-ниски цени на храните в обществената кошница.

Според Вътрешна македонска революционна организация, ценообразуването би трябвало да се управлява от Комисията за отбрана на потребителите.
 Горанов остава срещу концепцията за по-нисък Данък добавена стойност върху хляба Горанов остава срещу концепцията за по-нисък Данък добавена стойност върху хляба
Министърът на финансите Владислав Горанов продължава да бъде срещу предложенията за по-нисък налог добавена стойност върху хляба. Горанов е категорич...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР