Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов показа среден пръст

...
Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов показа среден пръст
Коментари Харесай

Каракачанов показа среден пръст по време на живо предаване

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов сподели междинен пръст в ефир по време на гостуването му в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 на 15 октомври.

Той разяснява проблема към освобождението на австралиеца Джок Полфрийман, като уточни, че продължава да го " озадачава държанието на някои съдии, в това число на шефа на съдиите Лозан Панов ".

" Не можеш да ми приказваш за правила и морал и да призоваваш съда по-бързо да реши случая и да го пуска. Това обикновено ли е? За какво правосъдие приказваме в действителност. Хелзинският комитет и Съюзът на съдиите играят комбина. Не го ли виждаме - виждаме го. Имаше ли мнение от заместник-шефа на пандиза, че лицето не се е поправило и не заслужава да бъде предварително освободен? какво излезе един, гамен излезе и сподели междинен пръст и сподели това е привет за зам.-директора и го загатна по име ", възмути се Каракачанов и сподели в ефир жеста (в 36-ата минута на видеото по-долу).

Поведението на Каракачанов бе " уловено " и публикувано от към този момент някогашния ефирен водещ и понастоящем ръководител на Политическа партия " Няма такава страна " Слави Трифонов.



В профила си в обществената мрежа Фейсбук той разяснява, че проявлението на междинен пръст по малкия екран от хора, които имат и желаят власт, към този момент се е трансформирало в нещо обикновено.

" Емил Кошлуков, като програмен шеф, сподели междинен пръст по Българска национална телевизия и по-късно беше определен за общоприет шеф на Българска национална телевизия. Красимир Каракачанов, като вицепремиер, сподели междинен пръст по Канал 3. Да чакаме ли да стане министър председател? ", попита още Трифонов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР