Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов е изпратил покана

...
Вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов е изпратил покана
Коментари Харесай

Каракачанов поканил Симеонов и Сидеров да се разберат какво ще правят

Вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов е изпратил покана за съдружен съвет на сътрудниците си в " Обединените патриоти " - Валери Симеонов (лидер на НФСБ) и Волен Сидеров (лидер на Атака).  

Това заяви самият Каракачанов пред публицисти. Коментарът му е по повод решението на Атака да снеме доверието си от вицепремиера Симеонов и да изиска оставката му. Това стана след изявлението на Симеонов, че майките на деца с увреждания са " кресливи дами с сякаш заболели деца ".

" Утре ще приказваме по тематиката и по-късно ще кажа. Никога не съм приказвал пред медиите преди да съм приказвал с сътрудниците. Както виждате - не споделям нищо нито за Сидеров, нито за Симеонов. Всичко ще кажа на следващия ден ", сподели Каракачанов, представен от БГНЕС. 

Изказването на Симеонов за протестиращите майки провокира и митинг с искане за оставката му. Демонстрацията се организира през днешния ден. Майките на деца с увреждания оповестиха, че настояват той да напусне поста си, само че не и предварителни избори.

Премиерът Бойко Борисов пък разгласи, че в случай че изиска " силово " оставката на Симеонов, ще се " счупи цялата структура " и държавното управление ще падне. 

Напрежението сред Валери Симеонов и Волен Сидеров пораства през последните месеци. Преди дни НФСБ сне доверието си от Сидеров и изиска той повече да не е ръководител на парламентарната група на " Обединените патриоти ". Причината бяха надписи против Симеонов, излъчени по партийната телевизия на Атака. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР