Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов абсолютно задължително трябва

...
Вицепремиерът и лидер на НФСБ Валери Симеонов абсолютно задължително трябва
Коментари Харесай

Марешки настоя: Симеонов и Каракачанов са черните овце на обществото, да си ходят

Вицепремиерът и водач на НФСБ Валери Симеонов безусловно наложително би трябвало да подаде оставка. Вицепремиерът и боен министър Красимир Каракачанов също би трябвало да подаде оставка, тъй като двамата вицепремиери са черните овце на обществото.

Това разгласи водачът на " Воля " Веселин Марешки пред Нова телевизия.

Двамата управлявали по този начин, че да ни излагат, само че казусът е, че преди година болестта, която плъзна от един човек, който назова хората " дебили ", доста бързо би се популяризирала измежду останалите хора.

На въпрос би трябвало ли и водачът на " Атака " Волен Сидеров да подаде оставка, Марешки означи, че обединението е основана в недостатък и единствено, с цел да се доберат няколко индивида до властта.

" Ще се разпадне обединението, само че разпадайки се, те няма да изоставен огромната коалиция и ще седят до дъно ", предвижда Марешки.

" Воля " има морал, тъй като в този състав, в това Народно заседание, няма смисъл да влизаме в ръководството на страната, а ще чакаме миг, в който да получим по-голяма поддръжка, акцентира той.
Марешки даде да се разбере, че народните представители от " Воля " не се явяват по " мероприятия " в Народното събрание, тъй като били безсмислени и не следвало безусловно нищо от тях. Харчели се и безсмислени държавни пари.

" Необходими са революционни дейности и в случай че ние влезем в страната в миналото, хората ще го усетят ", уверен е фармацевтичният необут.

Когато се гласоподава вотът на съмнение в бранш опазване на здравето в сряда, ние ще бъдем в пленарната зала, само че в случай че на следващия ден да вземем за пример бъде иницииран избор на съмнение против Каракачанов и Симеонов, ще присъстваме на всички места, закани се Марешки.

" Воля " няма да поддържа вота на съмнение в опазването на здравето, тъй като той е безсрамен, стана ясно още от думите му. Никой обаче не говорел за какво имаме проблем с образованието и изтребителите.

Запитан кой има интерес от договорката за изтребителите, Марешки отсече, че това е договорката на живота на президента Радев и на министър Каракачанов.

Той запита риторично с какво българското общество е запомнило двете години президентстване на Румен Радев. Марешки добави, че по време на мандата на президента Радев се случват най-лошите неща в страната.

" Когато аз направя нещо, на мига в същия ден се получава гражданска война, хората желаят дейности, които да са положителни за българския народ ", похвали се някогашният футболен необут. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР