Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев се превръща в любима

...
Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев се превръща в любима
Коментари Харесай

ГЕРБ и Възраждане тролят Асен Василев по шаблон


Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев се трансформира в обичана цел за офанзиви от страна на проруския националист Костадин Костадинов и Десислава Атанасова от ГЕРБ, които употребяват извадени от подтекста елементи от негово изявление за илюзия на почитателите си в обществените мрежи.

Най-пресният случай е с първото изявление на Василев във вторник, по време на дебата за, импортиран от ГЕРБ.

Асен Василев се обърна към ГЕРБ със следните думи : " Това, което аз слушам от вас (ГЕРБ), не е предложение по какъв начин по-добре да се ръководи рецесията, не е предложение по какъв начин хората, които са най-силно ударени от инфлацията, да могат да бъдат предпазени. Това, което слушам, са популистки лозунги и икономическа философия, която в случай че мога с едно изречение да обобщя, е: " Да го духат бедните " . Това е вашата икономическа философия (на ГЕРБ) ".

След това Василев добави, че настоящето държавно управление ще води тъкмо противоположната икономическа политика, с цел да няма пенсионери, които да живеят под прага на бедността.

Екипът на шефката на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова взема това изявление, изрязва го и го пуска в профила ѝ във Facebook. От изрязания вид се чува по какъв начин Василев споделя само " Да го духат бедните ".



" Скандално и неприемливо изявление на Асен Василев " Да го д....т бедните. #ОставкаАматьори ", възмущава се Атанасова.

По същото време безусловно същото нещо прави и " Възраждане " . Фразата е изцяло откъсната от подтекста и почитателите на " Възраждане " чуват по какъв начин вицепремиерът споделя " Да го духат бедните ", до момента в който той в действителност твърди тъкмо противоположното. Коментарът на Костадинов бе, че това е дъно.



След Асен Василев репликата " Да го духат бедните " бе повторена два пъти от трибуната от депутата на " Възраждане " Цончо Ганев .

По същия метод " Възраждане " постъпиха и преди седмица, като изрязаха фалцетния зов на Асен Василев към Движение за права и свободи за " рецесията " на корупционните, пробвайки се да принизят политическия спор до цирк, до момента в който партията гласоподава с Движение за права и свободи.

" Вие казахте, че най-хубавата антикризисна мярка щяла да бъде оставката на държавното управление. Да, това в действителност ще е най-хубавата антикризисна мярка за кюлчетата, шкафчетата, крадците на " Капитан Андреево " и всички, които се пробват да заграбят милиардите на българския народ за лично прилагане вместо те да отидат за пенсии, опазване на здравето и обучение. За тях това ще бъде антикризисна мярка. Защото те са в рецесия! Толкова дълбока рецесия, господин Карадайъ, че вие сте подготвени да се прегърнете с " Възраждане ", с цел да свалите това държавно управление ", сподели Василев.

" Възраждане " го троли с изрязано изявление, в което се чува единствено " Защото те са в рецесия! Толкова дълбока рецесия ", а по-късно са пуснати фрагменти по какъв начин депутати от Движение за права и свободи тропат по депутатските банки.

Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР