Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е излязъл в платен

...
Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е излязъл в платен
Коментари Харесай

Номинираният за бъдещ премиер Асен Василев е излязъл в отпуск до петък

Вицепремиерът и финансов министър Асен Василев е излязъл в заплатен годишен отпуск. С този мотив той е изискал да бъде отсрочено чуването му във краткотрайната парламентарна комисия GEMCORP тази седмица, научи „ Флагман “.

Василев към момента е номинация на „ Продължаваме Промяната “ за министър председател на ново държавно управление в границите на сегашния парламент, въпреки вероятността за сформиране на такова да клони към нулата, откакто Слави Трифонов отдръпна партията си „ ИТН “ от договарянията. Третият изследователски мандат е в Българска социалистическа партия, които през днешния ден и на следващия ден разискват по какъв начин да реагират на новата обстановка.

Финансовият министър е оповестил, че ще е в заплатен отпуск за времето от 25 до 29 юли, петък. Точно до този ден от Българска социалистическа партия оповестиха, че ще държат мандата, коато ще показват два разновидността за излизане откризата.

 Иначе министър председателят Кирил Петков и енергийният министър Александър Николов са удостоверили присъединяване си в комисията GEMCORP тази седмица. Заседанието се чака да е в четвъртък – 28 юли.

Миналата седмица министър-председателят и двамата министри отново бяха поканени, само че никой от тях не се яви по разнообразни аргументи.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР