Вице-губернаторът на Джорджия Бърт Джоунс изглежда е последният републикански законодател,

...
Вице-губернаторът на Джорджия Бърт Джоунс изглежда е последният републикански законодател,
Коментари Харесай

Лейтенант-губернаторът на Джорджия Бърт Джоунс казва, че домът е бил „разбит“, преди да бъде отправена бомбена заплаха към офиса му 

Вице-губернаторът на Джорджия Бърт Джоунс наподобява е последният републикански законодател, станал жертва на „ претупване, “, сподели той в обява в обществените медии в четвъртък.

Предполагаемият случай на „ разтрошаване “ – термин, когато органите на реда дават отговор на подправени изказвания за случай с принуждение в дома на нищо неподозиращо лице – следва няколко други отчета за подправени позвънявания на 911, включващи най-вече политици от Републиканската партия от предходната седмица.

„ Снощи домът ми беше „ разрушен “. Тази заран в офиса ми получиха опасност за бомба. За благополучие всички са в сигурност и аз приветствам нашите локални чиновници на реда за техния професионализъм “, написа Джоунс на X. 

Бомбената опасност е била отправена към районния офис на Джоунс в Джаксън, Джорджия, научи The Post, а случаят се проверява от Бюрото за следствие на Джорджия и ФБР.

„ Нека бъда явен – няма да се уплаша от тези, които се пробват да ме накарат да млъкна. Ще сложим завършек на тази лу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР