Витоша стана първият отбор през новия сезон на родния футболен

...
Витоша стана първият отбор през новия сезон на родния футболен
Коментари Харесай

Ръководството на Витоша: Сезонът и името на първенството може и да са нови, но иначе всичко друго си е по старому...

Витоша стана първият тим през новия сезон на родния футболен хайлайф, който изрева от съдиите. И това се случва още в първия кръг на efbet Лига. Ето какво написаха " Бистришките тигри " на формалния си уебсайт:
 Славия обърна Витоша с 3:2 в представление на Овча Купел
Славия обърна Витоша с 3:2 в представление на Овча Купел

Калоян Кръстев донесе успеха след късен гол с глава

" Когато стартира сезонът, нормално е нужно да минат кръг-два, с цел да влязат в темп и футболисти, и тимове като цяло. Това обаче не важи за рефера Георги Давидов, на който, както нормално, бяха нужни единствено няколко минути, с цел да показва образно за следващ път, че Витоша (Бистрица) не е измежду любимците му ".

" Давидов, който дълго време ще се помни със смехотворната и обидна за самия него дузпа, която отсъди в интерес на Левски при нулевото тъждество през есента на 2017 година, още веднъж си навлече гнева на старши-треньора на " тигрите ". След като вбеси с отсъжданията си през последните две акции първо Костадин Ангелов, а по-късно и Росен Кирилов, в този момент се нуждаеше от по-малко от едно полувреме, с цел да вдигне кръвното и на новия ментор на отбора Енгибар Енгибаров ".

" Измислени нарушавания, подминати явни фаулове и груби влизания, прибързани картони в едната посока и спестени в другата, а за похлупак и свирен със свито сърце завършек на мача при явна опция за последна рискова офанзива на " тигрите ". Сезонът и името на шампионата може и да са нови, само че другояче всичко друго си е както досега...
 Енгибар Енгибаров: Гордея се с моите футболисти
Енгибар Енгибаров: Гордея се с моите футболисти

" Нелепата неточност на нашия вратар повлия, само че не мога да бъда неудовлетворен "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР