„Витоша ски“ АД намалява с 20% всички цени на лифт

...
„Витоша ски“ АД намалява с 20% всички цени на лифт
Коментари Харесай

„Витоша ски“ намалява цените на лифт картите с 20%

„ Витоша ски “ АД понижава с 20% всички цени на въжен превоз картите и билетите от 1 април 2021 година Еднодневната въжен превоз карта става 32 лева За фамилните карти това е второ по-голямо понижение в границите на две седмици. Целта е повече родители с деца да се възползват от съвършените условия за каране на ски на Витоша. Освен това да бъдат на чист въздух и измежду природата.

В допълнение с 20% се понижават цените за наемане на ски екипировка от дрешника на „ Витоша ски “ с преподавател от ски учебното заведение. С 15% падат стойностите при наемане на екипировка без преподавател.

Условията на Витоша са чудесни с насъбран над 1 метър нов сняг през последните седмици. До средата на месец април месец ще имаме прелестно време за зимни спортове. Всички противоепидемиологични ограничения се съблюдават и непрекъснато следим за дистанцията при опашките на въжен превоз оборудванията. Туристите не трябва да карат отвън обработените терени и да не се движат отвън маркираните зимни пътища, поради заплахата от лавини.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР