"Витоша" (Бистрица) разби "Монтана" с 3:0 на стадион „Славия” в

...
"Витоша" (Бистрица) разби "Монтана" с 3:0 на стадион „Славия” в
Коментари Харесай

Жалко! Монтана загуби с катастрофалното 0:3 от Витоша баража за Първа лига /снимки/

"Витоша " (Бистрица) разруши "Монтана " с 3:0 на стадион „ Славия” в Овча купел и резервира мястото си в Първа лига, спасявайки се оът изпадане за трета поредна година. Григор Долапчиев (52) и влезлият като запаса Емил Гъргоров (90, 90+4) вкараха головете за безапелационния триумф, с който "тигрите " си подсигуряваха оставането в елита.
Тимът от "Бистрица " стартира без Емил Гъргоров, който се появи в игра след почивката, само че все пак стартира по-активно и владееше повече топката. Едва след 15 минути пристигна първият удар към една от двете порти. Ивайло Лазаров шутира мощно към вратата на "Монтана ", само че топката попадна в тялото на Айтов и излезе в корнер.
Най-любопитната обстановка през първата част се случи в 38-ата минута, когато след разиграване при корнер топката попадна във Венци Бонев отдясно, който центрира, а Димитър Илиев и Владимир Айтов предотвратиха заплахата пред вратата на Ивайло Василев, изчиствайки топката на голлинията.
След почивката напъните на "Витоша " дадоха резултат и в 52-ата минута поведе след шут на Григор Долапчиев, който с акробатично осъществяване вкара доста хубав гол. Това бе и първият прецизен удар за отбора на Росен Кирилов, който в последна сметка се трансформира в гол.
"Монтана " имаше страховит късмет да изравни в 75-ата минута, само че ударът на Сергей Георгиев прати топката в ръцете на Християн Василев. В 83-ата минута появилият се в игра Гъргоров нацели страничната греда след положително подаване в наказателното поле от Стефан Христов. Пет минути по-късно Гъргоров пропусна самичък против вратаря, а в последната 90-а минута въпреки всичко се разписа след неточност на вратаря Ивайло Василев за 2:0.
В последните секунди от добавеното време Гъргоров вкара и втори гол, с цел да оформи крайния резултат и да подпечата оставането на "Витоша " в елита.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР