Витоша Бистрица прекъсна негативната си серия от 5 загуби с

...
Витоша Бистрица прекъсна негативната си серия от 5 загуби с
Коментари Харесай

"Витоша" си тръгва от Пловдив с точка след 1:1 с "Локо"

" Витоша " Бистрица прекъсна отрицателната си серия от 5 загуби с тъждество с " Локомотив " Пловдив. В среща от 24-ия кръг на Първа футболна лига, " тигрите " съумяха да завършат 1:1 в Града под тепетата.

Въпреки равенството отборът от Бистрица продължава да е в дъното на класирането със единствено 6 точки, а " смърфовете " се изкачват на втората позиция с 46. След пловдивчани, с 45 точки в актива си, е " Левски ". " Сините " са с мач по-малко.

Снимка: Lap.bg

Първият гол в мача в Пловдив беше дело на Анте Аралица. В 33-ата минута футболистът на " Локомотив " се ориентира добре в наказателното поле на съперника, настройки си топка и с обмислен удар зарадва почитателите.

Резултатът успокои домакините. И до момента в който всички чакаха срещата да завърши по този метод, от " Витоша " нанесоха своя удар 5 минути преди края. Апостол Попов се извиси над всички при центриране от ъглов удар и направи резултата 1:1.

В самия завършек на мача " смърфовете " изпуснаха отлична опция още веднъж да излязат напред в резултата, само че Димитър Илиев не съумя да прати топката във вратата на гостите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР