Витоша Бистрица победи с 2:0 гостуващия Верея в мач от

...
Витоша Бистрица победи с 2:0 гостуващия Верея в мач от
Коментари Харесай

"Витоша" победи немощния отбор на "Верея"

" Витоша " Бистрица победи с 2:0 гостуващия " Верея " в мач от 31-ия кръг от група " А " на втората осмица на Първа лига. Домакините имаха цялостно предимство против противника, който остава без победа от началото на сезона.

След мощно начало " бистришките тигри " поведоха в 12-ата минута от дузпа, отсъдена за нарушаване в наказателното поле на Велин Желязков против Наско Милев. Точен от бялата точка бе Стефан Христов.

" Витоша " продължи да управлява събитията на терена, само че вратарят на гостите Кристиан Кацарев се намеси добре на няколко пъти.

Долапчиев въпреки всичко оформи триумфа в 87-ата минута с удар от 15 метра след неточност в защитата на противника при изнасянето на топката. Това беше десети гол за нападателя с екипа на отбора от Бистрица в елита.

" Верея " имаше единствено един по-добър късмет в края на първото полувреме, когато Денислав Станчев беше изведен зад тила на отбраната на домакините в наказателното поле, само че не съумя да насочи добър удар от дребен ъгъл, с който да затрудни Николай Георгиев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР