Витоша Бистрица 1 : 2 Берое 90′ КРАЙ НА МАЧА!

...
Витоша Бистрица 1 : 2 Берое 90′ КРАЙ НА МАЧА!
Коментари Харесай

Витоша - Берое 1:2


Витоша Бистрица

1: 2

Берое
 90′
КРАЙ НА МАЧА!

 Берое победи Витоша (Бистрица) с 2:1
Легендата Камбуров носи Берое на тил, заралии реализираха цялостен поврат против Витоша

Гостите победиха с 2:1 в финален дуел от 12-ия кръг в Първа лига

88′
ГООООЛ ЗА БЕРОЕ!! 1:2!! МАРТИН КАМБУРОВ!!! И кой, в случай че не Мартин Камбуров, да се трансформира в воин за Берое!? Голаджията блесна за гостите в 88-ата минута, когато сътвори цялостния поврат. Нападателят се измъкна от персоналния си надзирател при центриране от фаул на Минчев, а секунди по-късно простреля неспасяемо с глава стража на Витоша.


84′
Венци Бонев е последната отбранителна промяна за Витоша. Стефан Христов напуща терена.
83′
Александър Томаш прибягва до последна промяна, пускайки бразилския нападател Мартинс .

 Снимка 385006
Източник:

80′
ВАСИЛЕВ! Натискът на Берое се засилваше, а след два поредни корнера в 80-ата минута, Матеус Леони бе покрай това да се разпише с глава. На мястото си, за кой ли път довечера, обаче бе младежкият национал Василев, който невъзмутимо парира изстрела на легионера.
75′
КАМБУРОВ И БРИГИДО! Малко по-късно основният арбитър Ники Йорданов си навлече гнева на Мартин Камбуров, който изиска от него да отсъди дузпа. Желанието на нападателя обаче не бе почетено, а момент по-късно опитът за техничен изстрел на Бригидо беше избавен по приказен метод от Василев.
71′
Владимир Гаджев получава картон, откакто насочи имитация към основния арбитър.
68′
Надпреварата сред двете скамейки продължава. Сега пък промяна в Берое - Матеус Леони влиза вместо Александър Василев.
63′
Още една бърза смяна в редиците на Витоша. Даниел Кутев ще размени Иван Вълчанов.
62′
Неубедителният Вандерсон ще бъде сменен от африканеца Меска . Първа промяна и за Берое.
61′
Неприятна вест застигна треньора Росен Кирилов в 61-ата минута, когато Наско Милев падна на земята и се оказа, че би трябвало да бъде сменен наложително от Георги Амзин.

 Снимка 385005
Източник:

57′
ВАНДЕРСОН! Момчетата на Томаш продължаваха с офанзивната игра, като нова опция за гол бе пропусната в 57-ата минута. Тогава композиция сред Гаджев и Камбуров изведе на стрелкова позиция бразилеца Вандерсон. Точно в този момент обаче на шпагат му се хвърли Георги Купенов, който може би спомогна и за спасяването на неговата врата от второ попадение.

 Снимка 385008
Източник:

48′
ШАНС ЗА БЕРОЕ!! Второто полувреме стартира със статично състояние, което внесе доста ужас наказателното поле на Витоша. Последва ужасно меле, при което Гаджев опита удар, само че топката срещна тялото на футболист в " зелено ".
45′
ИГРАТА съдебна експертиза ПОДНОВЯВА!


45′
ПОЧИВКА!
42′
Берое опита да обърне мача още до паузата, само че в решителните мигове Рубен Бригидо се проваляше в стремежите си да достави качествено центриране.

 Снимка 385007
Източник:

36′
ГОООЛ ЗА БЕРОЕ!! 1:1!! КАМБУРОВ! Берое дочака своя миг и по описания по-долу метод, Мартин Камбуров спомогна за възобновяване на паритета. Славният деец получи разсичащ защитата пас от Влади Гаджев, след което преодоля съпротивата на опиталия се да блокира неговия удар Василев.


30′
Следващите минути бяха много сложни за селекцията на Александър Томаш. Гостите желаеха да матират своя конкурент посредством хитри пасове зад тила на защитата, само че опитите им постоянно завършваха със засада.
23′
Голът даде нужния подтик на бистричани, които заплашиха още на два пъти беройската врата. Ударите на Стефан Христов обаче по този начин и не откриха очертанията.

 Снимка 385009
Източник:

21′
Първи жълт картон в мача. Получава го Кристиян Узунов.
18′
ГОООЛ ЗА ВИТОША!! 1:0!! САДУЛА! Студен душ обля посочените за любимци старозагорци в 18-ата минута. Тогава при опит за извеждащ пас на Стефан Христов, бранителят Милен Желев позволи топката да мине сред неговите крайници, което се оказа и отлична опция за дебнещия Четин Садула. Капитанът на Витоша остана самичък против вратаря и невъзмутимо преодоля Перниш за 1:0.


10′
Правещият формален дебют за Берое - Владимир Гаджев подсети за себе си с ексцентрично осъществяване на фаул в 10-ата минута. Хибридът му сред удар и центриране обаче бе отразен качествено от стража на домакините.
7′
Още с първия съдийски сигнал, гостите от Берое демонстрираха, че ще търсят трите точки в Бистрица. Селекцията на Александър Томаш заложи на офанзиви по крилата, само че защитата на Витоша действаше на висота и не допускаше някаква основна заплаха пред Василев.
1′
НАЧАЛО НА СРЕЩАТА!

 Снимка 385004
Източник:

Състав 1 Християн Василев 12. Душан Перниш 2. Тодор Гочев 3. Милен Желев 4. Кристиан Узунов 6. Александър Цветков 6. Румен Гьонов 9. Мартин Камбуров - капитан 14. Четин Садула - капитан 19. Александър Василев 22. Михаил Милчев 21. Владимир Гаджев 24. Георги Купенов 25. Георги Ангелов 66. Иван Вълчанов 26. Камен Хаджиев 80. Лъчезар Котев 28. Рубен Бригидо 96. Наско Милев 73. Иван Минчев 99. Стефан Христов 77. Вандерсон Виана Треньор Росен Кирилов Александър Томаш Резерви 12. Николай Георгиев 23. Георги Аргилашки 5. Венцислав Бонев 4. Ерол Алкан 7. Кристиян Кочилов 5. Буомеска Туе На Бангна 10. Георги Амзин 18. Алфредо Мартинс 11. Даниел Кутев 20. Матеус Леони 18. Петко Цанков 22. Никола Маринов 45. Григор Долапчиев 70. Драгош Фиртулеску
Отборите на Витоша (Бистрица) и Берое закриват 12-ия кръг от футболния ни хайлайф. Трите точки са от значително значение и за двата отбора, макар напълно другите им цели в Първа лига.

 Стефан Христов: Този сезон ще е по-успешен за Витоша, бленувам за трансфер в чужбина
Стефан Христов: Този сезон ще е по-успешен за Витоша, бленувам за трансфер в чужбина

" Има какво още да дам на този клуб "

След положителния си старт, домакините много смъкнаха равнището, като имат 4 точки в последните си пет мача. Това им отрежда и десето място във краткотрайното класиране. В лагера на бистричани към момента изпитват компликации, изключително и след травмата на своя главен състезател - Иво Лазаров, който дълго време ще бъде отвън терените.

Клубното управление имаше диалози на висок звук и с нападателя Наско Милев, който бе измежду основните герои във видеоклип, който демонстрира по какъв начин младежките ни национали по футбол се държат непочтено на летището във Франкфурт. Любопитното е, че отборът от Бистрица не е вкарвал гол в елита единствено на Берое. Заралии пък са тимът с най-вече равенства през сезона - 5. Четири от тях бяха на непознат терен и все с резултат 1:1.

 Берое предлага нов контракт на Мартин Камбуров
Берое предлага нов контракт на Мартин Камбуров

Нападателят има предпочитание да продължи да вкарва в елита

Александър Томаш към този момент неведнъж показа, че успеха над Витоша е наложителна. Младият експерт няма да може да разчита на на контузените Мартин Райнов и Борислав Цонев. С огромен интерес се чака и появяването на Владимир Гаджев, който към този момент има и гол за " зелените " - в контролата против Миньор (Раднево).

Припомняме, че от старозагорския клуб разясниха, че няма да ангажират с контракт мистериозния ганаец, който съвсем седмица се готви с главния отбор на заралии.

Главен арбитър на срещата е Николай Йорданов, с помощници Младен Маринов и Димитър Русев. Делегат на БФС е Валентин Чакъров, а работата на реферите зорко ще следи Валери Цветков.

 Владимир Гаджев подписа с Берое до края на сезона
Владимир Гаджев подписа с Берое до края на сезона

В договора на халфа има уговорка за удължаването му
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР