Витоша 13 влезе в Елитната група до 15 години. Начело

...
Витоша 13 влезе в Елитната група до 15 години. Начело
Коментари Харесай

Витоша 13 влезе в Елитната група, изпрати страхотна година

Витоша 13 влезе в Елитната група до 15 години. Начело на тази надарена групировка е Владимир Манолков. Това стана и с известна доза шанс. Отборите на Царско село и Витоша 13 (София) влизат непосредствено без игра в Елитни групи- надлежно при 19-годишните и при 15-годишните. Това се получи, защото в тези две възрасти има три кандидата от четирите зони и един тим печели при жребия. За първи път от основаването на академията тя ще има представител в елитните ни групи.

И по това е страховит край на една страхотна година за Витоша 13. При децата родени през 2004-та година под управлението на Димитър Васев тимът стана и първенец в Зона София. Само три дни по-рано основният методист на Академията на испанския Бетис Алберто Мартин избра столичната академия Витоша 13 за сътрудник в бъдещи планове. А също по този начин и за завършилия в НСА двудневен семинар на тематика „ Испанската футболна методика при работа с деца “.
Семинарът бе провежда от Кампиония и се реализира с поддръжката и съдействието на треньора от Витоша 13 Росен Илков и Пабло Гомес.

През този сезон в няколко възрасти академията утвърди и футболисти в юношеските ни национални тимове. И не на последно място - към този момент всеки един набор откакто стигне до възраст U 15 ще бъде освобождаван от такса. И това е в действие за набор 2004 още от лятото нататък. С две думи - страхотна година!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР