Витория Гимараеш победи с 1:0 Хайдук Сплит в мач-реванш от

...
Витория Гимараеш победи с 1:0 Хайдук Сплит в мач-реванш от
Коментари Харесай

Хайдук и Дамбраускас оцеляха в Португалия

Витория Гимараеш победи с 1:0 Хайдук Сплит в мач-реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите, само че отпадна с общ резултат 2:3. Ранен гол на Андерсон даде очаквания за краен триумф на португалците, само че те не съумяха да навксат изоставането си от дуела на "Полюд ", когато изгубиха с 1:3.

Хайдук се защитаваше съвсем от самото начало и съумя да се оправи с масирания напън на домакините. Кристиан Димитров беше в групата на хърватите, само че не се появи в игра. В плейофите съставът на Валдас Дамбраускас ще се изправи против Виляреал.

Витория поведе още в 5-ата минута с хубав удар на бразилеца Андерсон, оказал се неспасяем за Ловре Калинич. В средата на полувремето младият Давид Чолина пропусна да изравни. В 35-ата минута още веднъж Андерсон беше на добра позиция, само че този път стреля неопределено.

Втората част още веднъж мина с превъзходство на домакините, само че головите положения бяха малко. Съдията Али Палабъйък подвигна общо 10 жълти картона и един червен - на Тиаго Силва от Витория в 77-ата минута.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР