Витор Роке ще пътува до Испания в следващите 24 часа,

...
Витор Роке ще пътува до Испания в следващите 24 часа,
Коментари Харесай

Барселона планира подмладяване на състава

Витор Роке ще пътува до Испания в идващите 24 часа, с цел да се причисли към Барселона, оповестява италианският публицист Фабрицио Романо в понеделник.

18-годишният нападател на Атлетико Паранензе ще бъде при " синьо-червените ", с цел да стартира тренировки с водения от треньора Шави състав още през актуалната седмица. Договорът на национала на Бразилия с испанския първенец ще бъде до края на сезон 2030-31. Новата уговорка за откупуване на футболиста е закрепена на 500 милиона евро.

Сега Атлетико Паранензе ще получи 30 милиона евро за прехвърлянето, като сумата може да се повиши до 61 милиона, при избрани условия, зависещи от представянето на Роке.

Нападателят носи екипа на Крузейро през сезон 2021-22, а по-късно минава в Атлетико Паранензе.

Барселона има намерение да си върне бранителя Чади Риад, който в този момент играе за Бетис, оповестява вестник Спорт в понеделник.

Шампионът на Испания е подготвен да задейства опцията за назад закупуване на 20-годишния мароканец против 7 милиона евро.

Бетис първо би трябвало да придобие правата на играча от Барселона в края на сезон 2023-24. Очаква се договорката да стане факт през лятото на 2024 година.

Бетис притегли чартърен Риад с алтернатива за закупуване през юли 2023 година. Футболистът взе участие в 15 мача на тима от Севиля.

Чади Риад е оценен на 6 милиона евро.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР