Витомир Саръиванов ще оглави спортната редакция на БНТ, съобщиха неофициално

...
Витомир Саръиванов ще оглави спортната редакция на БНТ, съобщиха неофициално
Коментари Харесай

Витомир Саръиванов става шеф на спорта в БНТ

Витомир Саръиванов ще оглави спортната редакция на Българска национална телевизия, оповестиха импровизирано от Българска национална телевизия за Mediapool.

Спортният публицист бе на същата позиция в екипа на бТВ, само че е напуснал малкия екран. Кариерата на Саръиванов стартира точно в Българска национална телевизия.

Журналистът има над 20-годишен опит в малкия екран. Той беше състезателен коментатор и водещ в Българска национална телевизия в продължение на 10 години.

След това бе водещо лице на българския филиал на " Евроспорт ". Работил е още за ТВ7 и Нова телевизия като водещ и продуцент. В последните две години бе основен редактор " Спорт " в бТВ.

На 30 май управлението на Българска национална телевизия уволни водещия продуцент на спортната си стратегия Методи Манченко. Уволнението стана факт единствено две седмици преди началото на Световното състезание по футбол в Русия, което националната телевизия ще предава.

Именно Методи Манченко водеше студийната стратегия на Българска национална телевизия по време на последните няколко огромни футболни конгреси. Все още не е ясно какви промени в програмата ще внесе Витомир Саръиванов и дали той ще води студиата преди и след мачовете в Русия.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР