Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период в живота си. Той е

...
Витомир Саръиванов преживява най-тежкия период в живота си. Той е
Коментари Харесай

Витомир Саръиванов не е на себе си: Рак уби най-близкия му човек – Диляна

Витомир Саръиванов претърпява най-тежкия интервал в живота си. Той е изгубил брачната половинка си, от която има две деца, заяви „ Уикенд ”. Диляна си е отишла от рак на стомаха. Погребението й е било малко преди Коледа. Тази Коледа е била най-тъжната в дома на Витомир Саръиванов.
Семейството към момента живее със загатна за тежката загуба, претърпяна тъкмо сега, в който хората към тях са се готвели за най-светлия празник в годината. Диляна се борела с рак на стомаха, само че изгубила тази борба. Тя си е отишла преди към месец. Семейството не е съобщило обществено за тази загуба, а поклонението е минало единствено с най-близките. За разлика от нормалната процедура в такива обстановки в последно време, Саръиванов е избегнал общественото шерване на тъга и приемане на съболезнования в обществените мрежи. Явно той и околните му са решили да изживеят сами своята болежка. По информация на „ Уикенд ” поклонението е било към средата на декември, единствено десетина дни преди Коледа.
Дълга е историята на Витомир и Диляна. Двамата се познават от възпитаници. Преди две години, когато имаше празник, той описа пред „ Уикенд ”, че е имал връзка с нея още в гимназията. Същевременно обаче въртял и паралелна спекулация. Решил да остане с другото момиче, а бъдещият продуцент Нико Тупарев, който също към момента бил възпитаник, тръгнал с Диляна.
После обаче влезнал в казармата, дълго не се виждал с нея и се разделили. Постепенно момичето още веднъж се сближило с Витомир и този път двамата се оженили. По това време много двойки в компанията им си разменяли сътрудниците и до ден сегашен никой на никого не се е сърдел, дори продължавали да се събират за купони. Въпреки че връзката на водещия и брачната половинка му в никакъв случай не е вървяла безпрепятствено, двамата продължаваха да са дружно до края.
Веднъж обаче са били пред бракоразвод. Това се случва, когато папараци на „ Уикенд ” го щракват с държанка. Диляна с месеци не може да му елементарни и се постанова той да спи по хотели и при другари. В последна сметка тя го приема назад и от този момент не са имали дълбоки драми.
Друга драма обаче ги бележи за цялостен живот. Това е заболяването, от която страда по-малкото им дете – щерка им Марина. Тя е с 4 години по-малка от 23-годишния им наследник Стефан. Страда от доста редкия Синдром на Уилямс, който се показва в закъснение на развиването. След раждането й Диляна, която другояче се занимава с реклама, се отхвърля от кариерата си и остава у дома, с цел да се грижи за децата. Тя работи и в пациентската организация за заболяването на щерка си.
До своята гибел дава всичко, на което е способна, с цел да се усеща щерка й като всяко друго момиче.
И друга драма има в живота на Витомир, който от много време назовават Българския Фродо, тъй като физически наподобява на артиста, изиграл този воин в кинохита „ Властелинът на пръстените ”. Той губи татко си още когато е единствено на годинка. Блъснал го пийнал водач и го умъртвил. Загубата на брачната половинка му е следващият тежък удар от ориста, който би трябвало да понесе.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР