ВИТЛЕЕМ, Пенсилвания (AP) — Само на няколко пресечки от затворения

...
ВИТЛЕЕМ, Пенсилвания (AP) — Само на няколко пресечки от затворения
Коментари Харесай

Спасяването на демокрацията е централно място в предизборните послания на Байдън. Ще резонира ли сред гласоподавателите на променящите се щати?

ВИТЛЕЕМ, Пенсилвания (AP) — Само на няколко пресечки от затворения стоманодобивен цех Bethlehem Steel, Hispanic Center Lehigh Valley беше многолюден неотдавна с десетки възрастни хора, които обядваха. На долния етаж, прикрит от погледа, непрекъснат поток от гости пазаруваше в големия килер за храна.

През последните седем месеца броят на посетителите на килера се е нараснал с повече от една трета. Изпълнителният шеф на центъра, Реймънд Сантяго, вижда това като ослепителен знак за нещо, което е чувствал през последните няколко години: доста от латиноамериканската общественост в региона се борят да задоволят главните си потребности.

Окръг Нортхемптън, който включва Витлеем, е обичаен водещ за Пенсилвания, един от най-важните щати, където се трансформират президентските избори, а латиноамериканците са основна част от обединението, която президентът Джо Байдън се пробва да възвърне, до момента в който стартира акцията си за втори мандат. Правейки това, демократът може да има провокации при прод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР