Vitara е компактен SUV от японския автомобилен производител Suzuki. Сега

...
Vitara е компактен SUV от японския автомобилен производител Suzuki. Сега
Коментари Харесай

Suzuki Vitara със специален вариент „Shinkai“

Vitara е стилен SUV от японския авто производител Suzuki. Сега излиза на пазара като специфичен модел с прозвището Shinkai. Името " Шинкай " е японско и значи нещо като " надълбоко море ". Той показва многочислените действия, които Suzuki предизвиква под и на вода.

Те включват „ Проект за чист океан “, в който има да вземем за пример пречистване на микропластмаса от водата благодарение на новаторски устройства за събиране, вградени в някои извънбордови мотори, както и спонсорския ангажимент на Suzuki Германия за триатлон, в който плуването е една от трите дисциплини.

Тъмносинята багра в „ Sphere Blue Pearl Metallic “ на специфичния модел също подхваща връзката с тези морски тематики. Покривът на Vitara " Shinkai " е в цвят " Galactic Grey Metallic ". В допълнение, матово черни приложения извън в допълнение усъвършенстват впечатляващия тип. 1100-те бройки от специфичния модел, които също имат лого “Shinkai ” върху двата задни странични прозореца, към този момент могат да бъдат конфигурирани и поръчани.

Клиентите имат избор сред турбобензиновия мотор " Boosterjet " с работен размер 1,4 литра и 95 кВт/129 к.с. в композиция с 48V мека хибридна система и ръчна трансмисия или цялостен хибриден вид с 1,5 литров Dualjet четирицилиндров бензинов мотор със 75кВт/102 к.с., който се поддържа от 24 кВт електрически мотор и е комбиниран с автоматизирана шестстепенна механична трансмисия (AGS).

Vitara “Shinkai ” се предлага в двете добре познати линии на съоръжение Comfort и Comfort+, всяка от които може да се комбинира с предно или задвижване на четирите колела. Във версията Comfort, която стартира на цени от 28 050 евро, на борда има аудиосистема с връзка със смарт телефон, автоматизиран климатроник и LED фарове.

Най-високото съоръжение Comfort+ (от 30 750 евро) също предлага, наред с други неща, помощ при паркиране начело и откъм гърба, електрически регулируеми, сгъваеми и отопляеми външни огледала, електрически панорамен стъклен плъзгащ се покрив.

Стандартното съоръжение за сигурност включва дейна поддръжка на спирачките с двоен датчик, система за предизвестие при овакантяване на лентата с интервенция на кормилното ръководство, различаване на унесеност, различаване на пътни знаци, система за предизвестие в мъртва точка, система за предизвестие за трафик откъм гърба и камера за заден ход.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР