Висшият съдебен съвет обяви и класирането в конкурса за повишаване

...
Висшият съдебен съвет обяви и класирането в конкурса за повишаване
Коментари Харесай

Зам.председателят на Районен съд- Благоевград Г. Яхова спечели конкурс за място в ОС-Кюстендил

Висшият правосъден съвет разгласи и класирането в състезанието за повишение в комерсиалните отделения на окръжните съдилища.Благоевградският арбитър Гюлфие Яхова е класирана с оценка 5.88 за ОС-Кюстендил. Яхова сега е зам. -шеф на районния съд в Благоевград и е единствен претендент за ръководител на този съд. На два пъти Съдийската гилдия отсрочва избора заради показани от Яхова болнични. Новата дата за чуването ѝ е 26 юли.

Резултатите от класирането бяха оповестени,след като преди три дни Съдийската гилдия излезе с инструкции към конкурсните комисии да не чакат произнасянето на Върховния административен съд по тъжба против оценка от атестацията на един от претендентите, а в случай че имат подготвеност да разгласят класирането ( Първи това сториха комисиите в състезанието за гражданските отделения, а през днешния ден към този момент е готово и класирането за комерсиалните отделения

Местата в Търговско отделение девет – четири в Софийски градски съд и по едно в окръжните съдилища в Кюстендил, Варна, Добрич, Силистра и Русе.

П. Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР