Висшият имиграционен служител в администрацията на Тръмп - Кен Кучинели

...
Висшият имиграционен служител в администрацията на Тръмп - Кен Кучинели
Коментари Харесай

Променят цитат от Статуята на свободата заради мигрантите

Висшият имиграционен чиновник в администрацията на Тръмп - Кен Кучинели преработи откъс, вписан в " Статуята на свободата ", с цел да отбрани новата политика против небогати законни мигранти, оповестява BBC.

Ръководителят на Службата за поданство и имиграция изкривява пасажа, написан през 1883 от Ема Лазарус: " Дайте ми вашите изтощени, небогати, вашите потиснати маси, жадуващи да дишат свободно, злочестите отхвърлени от вашите крайбрежия. Пратете ми бездомните, подхвърляни от бурята, аз подвигам факела до златната врата ". Кучинели трансформира думите с: " Които могат да стоят на двата си крайници и които няма да бъдат публично задължение ". По-късно той изяснява, че стихотворението в действителност се е отнасяло за " хора, идващи от Европа ".

Новият правилник е оповестен във Федералния указател в понеделник и ще влезе в действие на 15 октомври, съобщи News.bg. Промяната на разпоредбите има за цел да ускори " идеалите за самодостатъчност ", обявиха чиновници. Критиците настояват, че това ще попречи на жителите на Съединени американски щати с ниски приходи да търсят помощ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР