Висшите политически лидери на Мериленд разкриха в сряда законодателство, което

...
Висшите политически лидери на Мериленд разкриха в сряда законодателство, което
Коментари Харесай

Губернаторът на Мериленд Мур и законодателите предлагат повече сътрудничество в рамките на системата за правосъдие за непълнолетни

Висшите политически водачи на Мериленд разкриха в сряда законодателство, което има за цел да усили отговорността за малолетните правонарушители и възрастните, които ръководят системата за правораздаване за малолетни, което от тях водещ законодател сподели, че се бори в „ обилие от комплициране “ без логичен контрол.

Губернаторът на Демократическата партия Уес Мур се събра с водачите на Общото заседание, което се управлява от демократите, с цел да пуснат мярката на конференция.

„ Нуждаем се от отговорност, когато някой неведнъж нарушава закона, да, само че също по този начин се нуждаем от отговорност за възрастните и системите, виновни за предотвратяването и реагирането на тези обстановки “, сподели Мур.

Губернаторът сподели, че има вяра, че страната би трябвало да премисли метода, по който се обработват случаите на младежи, когато има забъркано огнестрелно оръжие, основна част от законодателството.

„ Трябва да увеличим пробацията, когато...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР