Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира отворени врати

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) организира отворени врати
Коментари Харесай

Висшето училище по застраховане и финанси организира виртуален прием за студенти

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) провежда отворени порти за всички кандидат-бакалаври и кандидат-магистри на 26 и 27 януари, оповестиха от образователното заведение.

Екипът от специалисти и преподаватели на бизнес университета ще опише повече за февруарския банкет на студенти и за университетските стратегии и преимуществата на образованието във ВУЗФ.

Кандидатите за бакалавърските и магистърските стратегии ще научат повече за богатото наличие от видео лекции, които са налични за студентите в университета през целия развой на образование и за всички внедрени съвременни, новаторски и високотехнологични форми и способи на преподаване. Отворените порти за студенти ще са онлайн - в платформата Гугъл meet. Тези от кандидат-студентите, които няма да съумеят да се включат, могат да си запишат час за самостоятелна консултация или да посетят университета на място.

По време на отворените порти преподавателите и експертите от ВУЗФ ще дадат значими насоки към целия кандидатстудентски развой и ще опишат повече за това по какъв начин претендентите могат да станат студенти през летния учебен срок на образователната 2021/2022 година и да стартират образованието си през февруари.

Какви са опциите за стипендии, какви са периодите за записване и какви са самостоятелните съвещания и мрежата от бизнес контакти, от които може да се възползват студентите на ВУЗФ - тези и още значими тематики ще бъдат показани по време на отворените порти.

На 26 януари ще са срещите с кандидат-бакалаврите, а 27 януари ще бъде обособен за съвещания с кандидат-магистрите. Онлайн срещите ще бъдат стриймвани и в страниците на ВУЗФ във Fаcebook и Youtube. Приемът за летния учебен срок на образователната 2021/2022 година във ВУЗФ към този момент е отворен. Той ще продължи до края на февруари 2022 година Всеки, които желае, може да кандидатства онлайн на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР