Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и икономическата медия

...
Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и икономическата медия
Коментари Харесай

ВУЗФ и Investor.bg стартират първата у нас „Академия за финансови анализатори“

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси (ВУЗФ) и икономическата медия Investor.bg започват първата у нас „ Академия за финансови анализатори “. Тя ще даде опция на двама студенти да специализират изцяло гратис в областта на финансите и финансовите пазари, а по-късно и да се осъществят професионално.

 

Първите двама участници в нея ще бъдат определени посредством конкурс, като спечелилите ще получат цялостни стипендии за образование в магистърска стратегия „ Финанси “ във ВУЗФ . Паралелно с това, те ще могат да ползват знанията си на процедура по време на стаж в единствения бизнес канал у нас - Bloomberg TV Bulgaria , който е медиен сътрудник на просветителната самодейност. А след сполучливото дипломиране от магистратурата, двамата студенти ще получат и предложение за работа от Investor.bg или Bloomberg TV Bulgariа . По този метод първите двама участници в „ Академия за финансови анализатори “ ще получат цялостна специализация в тази комплицирана, само че забавна сфера, както и опция да стартират работа незабавно след довеждане докрай на магистратурата си.

В състезанието могат да вземат участие студенти в 4 курс или дипломирани бакалаври от всички специалности и университети в страната и чужбина, с общ триумф над 4.50. Те би трябвало да да изпратят разбор по една от три тематики до 2 август на [email protected] .

Текстовете ще бъдат оценени от профилирано жури в състав Бойчо Попов основен редактор на Investor.bg , Таня Кръстева – основен редактор на Bloomberg TV Bulgaria , и доцент Юлия Добрев а - учител във Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси . Те ще излъчат петте най-хубави разбора и ще поканят техните създатели на финално събеседване, което ще дефинира и двамата спечелили в първата „ Академия за финансови анализатори “.

Темите, които участниците могат да избират да разработят са:

Какъв ще бъде резултатът върху българската стопанска система от възможна комерсиална война в международен мащаб?

Какви биха били позитивите и негативите от влизането на България в Еврозоната

Кои са главните фактори, които въздействат върху придвижването на финансовите пазари през 2018 година.

 Кампанията „ Академия за финансови анализатори “ се осъществя с медийното партньорство на Bloomberg TV Bulgaria . Целта на просветителния план е да влага в създаване на млади експерти, които да разчитат и проучват значимата информация за финансовите и финансовите пазари по света, и да показват на аудиторията новините още в техния зародиш.

Повече информация може да откриете на уеб страницата на ВУЗФ, както и в Investor.bg .
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР