Висшето училище по застраховане и финанси и водещият сайт за

...
Висшето училище по застраховане и финанси и водещият сайт за
Коментари Харесай

ВУЗФ откри съвместна магистратура „Брокерство и оценяване на недвижими имоти“ в партньорство с Imoti.net

Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси и водещият уебсайт за недвижими парцели Imoti.net откриха нова магистърска стратегия с фокус върху образованието и квалификацията на брокери и оценители на недвижими парцели. Обучението в новата компетентност „ Брокерство и оценяване на недвижими парцели “ е в задочна форма и продължава четири семестъра.

Пo време на магистратурата студентите ще учат основи на финансите, счетоводството, застраховането и маркетинга. Те ще имат опция да усвоят и тънкостите на комерсиалното право, бизнес статистиките и вложенията, благодарение на които ще бъдат сполучливи в бъдещата си кариера на брокер и/или оценител на недвижими парцели. Сред дисциплините в образователната стратегия са още „ Пазари на недвижими парцели “, „ Правни аспекти на търговията с недвижими парцели “, „ Управление на продажбите “, Управление на портфейл “, „ Финансови индикатори при разбора на недвижими парцели “ и други.

Магистърската стратегия „ Брокерство и оценяване на недвижими парцели “ е следващата стъпка на ВУЗФ в реализирането на политиката си да предлага образование в специалности, от които пазарът се нуждае, като по този метод построи ефикасна връзка и мост сред образованието и бизнеса. Тя е и част от задачата на Imoti.net, който интензивно работи за повишение качеството на услугите в бранша недвижими парцели и е в унисон с дълготрайната просветителна идея на Investor Media Group , част от която са водещият портал за недвижими парцели и ВУЗФ.

„ Бизнесът с парцели заема забележителен дял в българската стопанска система и професионалната подготовка на специалистите в този бранш е от голямо значение. С присъединяване си в тази магистратура Imoti.net прибавя насъбрания си опит от двайсетгодишната история на уеб страницата. Така от регистратор на процесите в бранша се трансформира в деен мотиватор за развиването му “, изясни Снежана Стойчева, управител на Imoti.net

Целта на новата магистратура е да приготви експерти, които да работят на пазара на недвижими парцели. Специалността предлага придобиване на магистърска степен при довеждане докрай, само че и опция да се приключи единствено един от курсовете – за брокер или за оценител на недвижими парцели и да се получи документ за усвоените познания и умения.

Сред преподавателите в новата магистърска стратегия „ Брокерство и оценяване на недвижими парцели “ са едни от водещите специалисти в България, измежду които доцент доктор Маню Моравенов, проф. доктор Боян Дуранкев, доцент Любка Ценова и доцент доктор Даниела Илиева.

Повече за програмата може да намерите ТУК .

Документи за банкет в новата компетентност се одобряват до 25 октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР