Висшето ръководство на Великобритания е в ужас: един от най-елитните

...
Висшето ръководство на Великобритания е в ужас: един от най-елитните
Коментари Харесай

Командоси от САС хвърлиха в ужас британски генерали! Заляха Фейсбук със СНИМКИ от тайните си мисии

Висшето управление на Англия е в смут: един от най-елитните отряди на командоси е разгласил фотоси от учения и секретни интервенции в обществените мрежи. Членовете на отряда за специфична авиодесантна работа (САСЩ) на Англия са разгласили над 2000 фотоси. На тях се вижда по какъв начин момчетата вземат участие както в учения, по този начин и в пълномащабни военни интервенции, в това число и в Ирак. На редица фотоси се вижда и най-съвременното оръжие, техника и транспортни средства, които се употребяват от елитните английски военни, в това число и високоточни снайперови пушки.



Постъпвайки на работа в САС, бойците подписват декларация за неразгласяване на секретната информация, по тази причина публикуването на фотосите е непосредствено нарушаване на изискванията на декларацията. Те също нямат право да популяризират информация за тактиките, образованията и интервенциите.



Министърът на защитата на Англия отхвърли да разяснява случая, само че, най-вероятно, всичките военни, съпричастни към разпространението на фотосите, ще бъдат изгонени.



На серията фотоси са се натъкнали детективи, които са разследвали сигнали за това, че английски специфични елементи са умъртвили няколко мирни жители в провинцията Хелманд в Афганистан, а по-късно са фалшифицирали документи, с цел да скрият случая.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР