Висшата лига призова британското правителство да спазва предварително начертания график

...
Висшата лига призова британското правителство да спазва предварително начертания график
Коментари Харесай

Висшата лига с призив към властите: Нека феновете се завърнат по стадионите!

Висшата лига прикани английското държавно управление да съблюдава авансово начертания график за следено завръщане на последователите по трибуните от 1 октомври.

Миналата седмица управляващите ограничиха съществуването на хора на всеобщи събития до хиляда души след скок на заразяванията с COVID-19 и оповестиха, че ще прегледат още веднъж решението за отваряне на футболните игрища и други спортни уреди.

Висшата лига обаче твърди, че клубовете са изцяло способни да обезпечат безвредна среда. " Отборите могат да ползват ограниченията от протоколите и да обезпечават безвредна среда на всички последователи. Липсата на почитатели продължава да нанася съществени провали на икономическото им положение, само че това въздейства също по този начин на цялата футболна пирамида и на страната като цяло ", оповестяват от ФА.

" Предвид упоменатото, че клубовете могат да наложат прецизни хигиенични правила, изисквани от здравните управляващи, Лигата приканва държавното управление да не отсрочва плануваната дата за следено завръщане на почитателите по трибуните ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР