Висшата лига поиска разрешение от Международния борд на футболните асоциации

...
Висшата лига поиска разрешение от Международния борд на футболните асоциации
Коментари Харесай

Висшата лига в разговори за въвеждане на огромна нова промяна на правилата преди критичната среща

Висшата лига изиска позволение от Международния ръб на футболните асоциации (IFAB) за експериментиране на краткотрайни замествания при разтърсвания.

Има През последните седмици се приказва доста за използването на нови правила в играта, макар че те значително са съсредоточени върху кошчетата за грехове и сините карти. Сега обаче стана ясно, че висшата лига на британския футбол е направила доста по-разумно предложение, което към този момент е било отправено към интернационалните законодатели.

Главният футболен шеф на Висшата лига, Тони Скоулс, писа на IFAB желае позволение да стартира тестване, което би разрешило на играчите да бъдат включени още веднъж, в случай че преминат строги проби за разтърсване след претърпяна контузия.

Предложеното предписание би предиздвикало контузените играчи да изоставен терена за 10 минути, с цел да им се разреши да бъдат в допълнение оценени от медицински личен състав, по време на който те ще бъдат сменени от заместител. Ако играчът се смята за добър след щателни инспекции, ще...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР