Висшата лига: Фернандеш вкара „специално“ воле при победата на Ман Юнайтед

...
Ерик тен Хаг вярва, че победата на Манчестър Юнайтед с
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг вярва, че победата на Манчестър Юнайтед с 1-0 срещу Бърнли може да се окаже повратна точка в един труден сезон, тъй като зашеметяващият удар на Бруно Фернандеш прекъсна тройка -серия от загуби за английския футболен клуб.

Капитанът на Юнайтед създаде качествен момент, който печели мача, когато се насочи сладко към удара от воле от дълъг висок пас на Джони Еванс точно преди полувремето на Търф Мур в събота.

Продължавайте да четете

списък от 3 елемента Удължено време за контузии, без танцуващи вратари: Новите правила на Висшата лигаТрябва да си върнем футболаНовите правила забраняват на нарушителите на права да управляват клубове от Висшата лига край на списъка

Победата издига Червените дяволи до осмо място в таблицата на Висшата лига и облекчава нарастващия натиск върху мениджъра.

„Това е само една победа, но това, което видяхме, е, че има сплотеност и борба – наистина добър дух в съблекалнята“, каза тен Хаг.

Юнайтед бяха загубили три от първите си пет мача в лигата и току-що претърпяха загуба с 4-3 от Байерн Мюнхен в Шампионската лига в сряда. Те се опитваха да избегнат четвърта поредна загуба за първи път от 2015 г.

„Беше ясно. Разбира се, имахме нужда от тази победа“, каза тен Хаг. „Имахме трудна серия от мачове срещу добри съперници. Не беше необходимо да губим тези игри. Днес беше задължителна победа.“

Източник: aljazeera.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР