Висшата лига е първенството на сбъднатите мечти. Не са много

...
Висшата лига е първенството на сбъднатите мечти. Не са много
Коментари Харесай

От футзала до Висшата лига: историята на Макс Килман от "Уулвърхемптън"

Висшата лига е шампионата на сбъднатите фантазии. Не са доста футболистите, които могат да се допрян до британския шампиоонат - най-гледаният и трогателен в света. През предишния сезон за няколко минути това съумя да направи Макс Килман от " Уулвърхемптън ", който влезе като запаса в добавеното време против " Фулъм " през май. Сега младият бранител на " вълците " може да се изправи против " Манчестър юнайтед ", без значение че има единствено два мача в мъжкия футбол.

Килман беше употребен от мениджъра на " Уулвърхемптън " в предсезонната подготовка, а през седмицата и в мач от Лига Европа. Достатъчно ли е обаче това, с цел да се впише бързо във Висшата лига.

Предимството на 22-годишния англичанин е в неговата подготовка, която минава през футзала. Според мнозина футболът в зала във разновидността си от пет души и със възбрана за пасове обратно, е съвършената техническа подготовка.

" Пътят на Макс е доста по-различен от този на останалите играчи. Случва се футболисти да играят футзал, само че те са минали през огромните футболни школи и го практикуват за наслаждение или по-късно се насочват към него. При Макс е противоположното ", споделя Майкъл Скубала, треньор по футзал.
Check out this unstoppable strike from young defender Max Kilman during training today!
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР