Висш служител в правителството на Нарендра Моди предупреди, че компаниите

...
Висш служител в правителството на Нарендра Моди предупреди, че компаниите
Коментари Харесай

Индия казва на технологичните гиганти да контролират дълбоките фалшификации съгласно „изрични“ правила

Висш чиновник в държавното управление на Нарендра Моди предизвести, че фирмите за обществени медии ще бъдат държани виновни за генерирани от AI „ дълбоки фалшификации “, оповестени на техните платформи в сходство с „ доста ясни и ясни правила “, до момента в който Индия се приготвя за общи избори тази година.

Раджиев Чандрасекар, държавен министър на електрониката и ИТ, сподели, че Индия се е „ събудила по-рано “ за заплахата, подбудена от дълбоки подправени фалшификации, в сравнение с други страни заради размера на онлайн популацията им. Около 870 милиона души са свързани с интернет, до момента в който 600 милиона употребяват обществени медии от общо население от 1,4 милиарда.

„ Ние сме най-голямата народна власт в света [и] явно сме надълбоко загрижени за въздействието на трансгранични участници, употребяващи дезинформация, употребявайки дезинформация, употребявайки дълбоки имитации, с цел да причинят проблеми в нашата народна власт “, сподели Чандрасекар пред Financial Times. „ Бяхме предизвестени за това по-рано от множеството с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР