Висш служител на Федералния резерв каза, че разочароващите“ данни за

...
Висш служител на Федералния резерв каза, че разочароващите“ данни за
Коментари Харесай

Висш служител на Фед казва, че намаляването на лихвените проценти може да почака след „разочароващите“ данни за инфлацията

Висш чиновник на Федералния запас сподели, че „ разочароващите “ данни за инфлацията значат, че централната банка на Съединени американски щати би трябвало да „ отсрочи “ времето за понижаване на лихвените проценти.

Кристофър Уолър, шеф на Фед и един от най-влиятелните определящи проценти в Съединени американски щати, сподели в тирада в сряда: „ Направихме огромен прогрес в намаляването на инфлацията през миналата година или нещо такова, макар че показанията през последните два месеца бяха разочароващи. “

Той добави „ по-краткосрочните инфлационни ограничения в този момент ми споделят, че напредъкът се е забавил и може да е спрял “.

Беше, сподели той, „ оправдано да се понижи общият брой понижения на лихвените проценти или да се прокарат по-далеч в бъдещето “ в отговор на последните данни за инфлацията. През февруари както водещият показател на потребителските цени, по този начин и главният показател на потребителските цени, който отстранява по-променливите разноски за храна и сила, се покачиха с 0,4% по отношение на предходния месец.

Тези четения са „...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР