Висш полицай е завел две дела за клевета срещу Петър

...
Висш полицай е завел две дела за клевета срещу Петър
Коментари Харесай

Топполицай съди Перата и Табуретката за клевета

Висш служител на реда е завел две каузи за клюка против Петър Низамов, по прякор Перата, оповестява „ Флагман ”. Служителят на реда е измежду най-безупречните ченгета в бургаската дирекция, с близо 20 години стаж. Въпреки това той е бил нападнат в народен ефир от Перата и неговия съмишленик Тодор Желязков-Табуретката поради спецакция от края на март м. година

Арест дружно с бруталната наркобанда на Илко и Карчо

Тогава Специализираните полицейски сили (СПС) задържат Желязков до зала „ Младост” в ж.к. „ Славейков”. Акцията е против петима души, като с изключение на Табуретката зад решетките попадат още айтозлията Николай Колев-Кокала и посочените за водачи на страховитата наркобанда от ММА бойци Георги Карчев-Карчо и Илко Паскалев. В момента последните двама са в столичния арест с обвинявания за част от ОПГ, което завземало наркопазара с брутални способи, по образеца интернационалната престъпна организация MS 13.

Настоящият играч по джиу джицу е закопчан единствено ден по-късно, откакто в полицията получават оперативна информация, че към този миг търсеният за обир Желязков се намира в спортна зала „ Младост”. От ОДМВР-Бургас прецизират, че при интервенцията се постанова потреблението на физическа мощ и помощни средства, защото ММА боецът оказал гневна опозиция.

Без виновност - отговорен

Почти незабавно след излизането си от ареста Желязков гостува в предаването „ Часът на Милен Цветков” дружно със остарялата си приятелка Перата. Двамата настояват, че цялата интервенция е проведена от въпросния служител на реда за възмездие против Табуретката поради остаряла преживелица от преди 6 години.

Следващият право Низамов се явява нещо като юрист на съратника си, който дефинира като член на неговата организация. Двамата приказват, че по време на интервенцията Желязков е бил прострелян с тейзър и стоп патрони.

Около седмица по-късно Перата гостува самичък в предаването „ Извън протокола” по тв Алфа. Той продължава да развива тезата, че служителят на реда е злоупотребил със служебното си състояние, с цел да си отмъсти на Желязков. Този път Низамов вкарва и още един акцент – че полицията упражнява защита на ромското население и в частност на разположение по прякор Иско. Подобно название има циганският наркобос Слави Тодоров, прочут още като Ламята. (ВИЖ ТУК)

Освен гостуването във въпросните малките екрани Перата започва акция във Facebook против бургаския служител на реда. Публикува профила му на показ в личните си страници, където служителят на реда е обиждан обществено от сподвижниците на Низамов.

В резултат на това, служителят на реда завежда две каузи по член 148 – в София и Бургас. По време на съвещанията излиза наяве, че той въобще не е участвал на въпросната акция. Не е ясно и по какъв начин тъкмо е разпознат, защото по време на профилираните полицейски интервенции униформените са с маски. Разпитан е и негов сътрудник, който дава показания, че персонално зашеметява ММА боеца с електрошоковия револвер.

Ако бъдат приети за отговорни, Перата и Табуретката могат да получат санкции в размер от 5 000 до 15 000 лева Парадоксът е, че оказалият се обществено слаб Низамов е завел няколко желае за клюка против бургаски медии.

Бандата на Рижите

Приятелството сред Петър Низамов и Тодор Желязков датира от много време. Двамата са уловени от камерата на ТВ СКАТ в края на 2009 година в жк „ Меден рудник”. Те са част от яките момчета, които крещят на служителите на реда, тъй като им пречат да „ раздадат правосъдие” след убийството на гангстера Калоян Стоянчов – Голямата Рижа от ексбаретата Петко Лисичков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР