Висш административен служител в лицето на д-р Ангел Кунчев каза

...
Висш административен служител в лицето на д-р Ангел Кунчев каза
Коментари Харесай

Петър Москов: Ангел Кунчев каза нещо напълно престъпно спрямо болничната система

Висш административен чиновник в лицето на доктор Ангел Кунчев сподели нещо безусловно незаконно по отношение на болничната система - че пет или шест лечебни заведения в София ще лекуват пациенти с COVID-19, тъй като той по този начин е решил. Това значи програмиран банкрут на тези лечебни заведения. Ще ги унищожим. Не сме чули реакция от Кирил Ананиев. Ако здравният министър не разбере на какви кънки го качва администрацията му, това е негов проблем.
Това съобщи пред bTV някогашният здравен министър доктор Петър Москов.

" Съобщението “Спокойно ще се лекувате на другите места” е известие, което споделя на хората, че те не са естествени лечебни заведения, а са за друго. Когато страната споделя, че на едно място е несъмнено, вие не отивате в другите. Това е програмиран банкрут на държавните лечебни заведения. Ако това е решение на НОЩ, то е най-лошото досега ", отсече Москов.

Той похвали въвеждането на ограниченията, които са били взети за ограничение на епидемията, тъй като по думите му не е било нужно здравната система у нас да се сблъсква с това, с което са се сблъскали всички медици в чужбина.

" От тук нататък следват негативите. Това, което не се направи, беше да се дадат ясни вероятности и параметри - какво целим, какви са критериите нещо да влезе в действие или да отпадне. Продължаваме да не знаем какви цели следваме. Мерки падат, ограничения стават. Това продължава да не се прави. Начина, по който падат ограниченията ще докара до цялостна неспособност нови ограничения да бъдат признати от обществото. Това е неприятният метод, по който страната менажира излизането ", съобщи Москов.

По думите му рецесия се ръководи до известно време през боязън. От там нататък би трябвало през решения, основаване на небосвод и вероятност. “Не може” е просто частта от времето, което си купуваме, с цел да въведем протоколи, информация какви са задачите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР