Високотехнологичното решение е разработено съвместно със здравните власти в Австрия

...
Високотехнологичното решение е разработено съвместно със здравните власти в Австрия
Коментари Харесай

A1 Group дигитализира обработката на тестовете за COVID-19

Високотехнологичното решение е създадено взаимно със здравните управляващи в Австрия и компанията за медицински технологии ilvi
В съдействие с управляващите в Тирол, Червения кръст и компанията за медицински технологии ilvi, А1 създаде платформа за цифров скрийнинг на COVID-19 в Австрия. С нейна помощ могат да се създадат по-голямо количество проби, освен това по по-сигурен и благонадежден метод. Платформата е въведена в деяние от тиролската компанията World-Direct, която е дъщерна компания на А1 Group.

Софтуерът за проби на COVID-19 е основан на сървър, поддържан от А1, до който идентичен достъп имат управляващите в Австрия, екипите, извършващи тестванията и лабораториите. Мобилно устройство със програмен продукт на ilvi се употребява за несъмнено въвеждане и предаване на тестът и данните на пациента. Така те стават елементарно налични в действително време за обвързваните лаборатории.

Потвърденият в лаборатория резултат излиза в приложението за COVID-19 и се предава бързо към здравните управляващи, които могат навреме да осведомят засегнатите хора за пробите им или да ги насочат към следващи проучвания.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР