Високоскоростен , докаран до Гърция от Италия, ще прекара поне

...
Високоскоростен , докаран до Гърция от Италия, ще прекара поне
Коментари Харесай

Високоскоростен влак не може да бъде пуснат в експлоатация заради пандемията

Високоскоростен, докаран до Гърция от Италия, ще прекара най-малко още един месец в депото , откакто пропусна стартирането си в употреба на 25-ти март, планувано да съвпадне с честването на 200-годишнината от гръцката гражданска война, оповестява БГНЕС.
Според железопътния оператор Trainose, забавянето на стартирането на използването на влака се дължи на рестриктивните мерки за пътешестване и ниския брой пътуващи  в резултат на пандемията. 600-местният ETR 470 е подготвен да тръгне, откакто получи зелена светлина. Очаква се влакът да понижи пътуването сред Атина и северния пристанищен град Солун до три часа и 15 минути от сегашните четири часа.
 Котка задържа скоростен трен в Лондон Котка задържа скоростен трен в Лондон
Високоскоростният трен от Лондон до Манчестър не е съумял да тръгне в точния момент поради котка, която отказвала да слезе от покрива на влака,...
Времето ще бъде понижено в допълнение, откакто завърши по този начин нужната рационализация на остарялата железопътна мрежа на Гърция. Това се чака да стане до лятото на 2022 година, въпреки че даже тогава ETR 470 ще може да се движи единствено с оптималната скорост от 160 километра в час вместо с оптималната си скорост от 200 км/ч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР