Високорисковото наркотично вещество и стъклени съдове с различна вместимост, пълни

...
Високорисковото наркотично вещество и стъклени съдове с различна вместимост, пълни
Коментари Харесай

Откриха много наркотици у 74-годишна до Пловдив, били за мехлем

Високорисковото наркотично вещество и стъклени съдове с друга съдържимост, цялостни със зелено- кафява течност, са открити в дома на старата жена при взаимна акция на чиновници на районното ръководство в Хисаря, икономическа полиция и организацията за сигурност на храните. Проверките са по отношение на определяне на извършители, извършващи нерегламентирана комерсиална дейност- произвеждане на конопено масло.

В парцела на пенсионерката са открити и конфискувани пликове с коноп, две машини за сплескване на семена, стъклени съдове със зелено- кафява течност, някои от които с надпис " конопено кюспе за мас ".
Изготвената експертна информация демонстрира, че откритото високорисково вещество е над кг и половина суха марихуана и близо 3 кг прахообразно вещество. Съдържанието в останалите конфискувани обекти предстои на в допълнение проучване посредством назначение на химическа експертиза. По случая е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение по чл 354 Ал 3 т.1 от Наказателен кодекс. Работата на проверяващите продължава под наблюдаване на прокуратурата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР